Otthon Allgäu-ban

Mi otthon érezzük magunkat Immenstadt-ban. Ez nem utolsó sorban az immenstadti lakosoknak köszönhető, akik barátsággal és nyitottsággal fogadtak minket, a világ minden országából érkező buddhistákat.

Egy hely, ami különösen sokat jelent nekünk, azok után, hogy hosszú ideig kerestük és a csoportunk szívét képviseli. Buddhisták a világ minden pontjáról találkoznak itt és átadják a tapasztalatukat, és hazaérkezésükkor továbbadják az Európa Központban megszerzett gazdag tapasztalatokat az otthoni barátaiknak.

Kicserélődés és impulzus az Allgäu-i régióval

Mivel szeretnénk megosztani a nemzetközi sokszínűségünket a körzetben élő lakosokkal, rendszeresen ajánlunk kultúrális programokat.

Tisztába vagyunk azzal, hogy a Gut Hochreute-hez tartozó csodálatos területek megvételével egy ékszerre tettünk szert, aminek a szépségét minden erőnkkel megtartjuk és a látogatókkal megosztjuk.

Gazdaság, turizmus, művészet, kultúra és természet, csak néhány terület, amin keresztül az Európa Központ és a régió érintkezik. Kívánunk egy élénk, barátságos kicserélődést, annak érdekében, hogy gazdagítsuk az Allgäu-i régiót.

A Gut Hochreute fejlődése

A Gyémánt Út Buddhista Alapítvány a Gut Hochreute megvásárlásánál kiemelt fontosságúnak tartotta a természet és az emberek kapcsolatát és azok szükségleteit.

Természetvédelem

Szennyvízelvezető rendszer került kiépítésre a területen, minthogy korábban a szennyvíz tisztítatlanul folyt az Alpsee-ba. Az erdőgazdálkodás és újratelepítés úgyszintén megkezdődött.

Örökségvédelem

A négy eredeti épület a Gut Hochreute területen műemlékvédelem alatt áll, mint ahogy a villa berendezési tárgyai, tehát a bútorok, a lámpák és a fali kárpitok is.

Allgäu képgalária