Az Európa Központ támogatása

Látogatóink mindig nagyon elcsodálkoznak azon, amikor megtudják, hogy az Európa Központot önkéntesek működtetik és nagyrészt adományok finanszírozzák.

Nem csak a Gut Hochreute megvásárlása és kiépítése, hanem annak napi működtetése is csak az egész világból érkező idealisták által lehetséges. Itt elmagyarázzuk az egyes pilléreket, melyekre az Európa Központ projekt támaszkodik – és hogyan tudjuk mi magunk is a saját részünket hozzátenni.

Finanszírozás és támogatás

Azok, akik Immenstadtba vagy közvetlenül az Európa Központba költöznek, vagy akár csak látogatoként érkeznek szabadidejükben a család és munka mellett tapasztalatukkal és tudásukkal támogatják önkéntes alapon az itteni mindennapokat illetve a projekt fejlődését.

A régi épület megvásárlása és az új épület finanszírozása a világ minden tájáról érkező adományokból valósulhatott meg.

A fenntartási költségek és a tartozások több csatornán keresztül folynak be:

  1. Előadások és kurzusok bevételei
  2. Havi önkéntes adományok a világ minden tájáról
  3. Általános adományok
  4. Bérleti díjak
  5. Kegytárgyak eladása (Könyvek, meditációs segédeszközök)
  6. Ételek / italok bevételei

Minden pénzügyi és költségvetési döntést az ezen a területen jártas önkéntes barátok, egy nonprofit egyesület és a Gyémánt Út Alapítvány ellenőriznek.

Támogatóvá válni

Az EC finanszírozása a világ minden tályáról érkező adományozókon és támogatókon keresztül történik. Pontosan hogyan lesz valaki “WeGrowEC” tag?
Bővebben…

Segíteni az EC-ben

Az Európa Központ nagyrészt mindig is az önkéntes segítőkre támaszkodott. De hogyan tudja az ember a képességeit és kívánságait a legjobban összehozni?
Bővebben…

Kívánság lista

Egy lista arról, amire itt az EC-ben a leginkább szükségünk lenne – adományozás a polctól a merevlemezig!
Bővebben…