Elszállásolás

A vonalunkhoz tartozó Gyémánt Út buddhisták természetesen egész évben megszállhatnak az Európa Központban – egy éjszakára, vagy megegyezés szerint és kapacitástól függően, akár több hétre, mint hosszútávú vendég.

 

Kategóriák és árak

Villa és a 2. Ház
(Közös fürdőszoba használat)
5 € személyenként/éjszakánként
Új épület
Többágyas alvórész
(Közös fürdőszoba használat)
5 € személyenként/éjszakánként
Új épület
Egyszemélyes/Kétszemélyes szoba
(Közös fürdőszoba használat)
12,50 € személyenként/éjszakánként
Egyszemélyes/Kétszemélyes szoba
(Két fél osztozik egy fürdőszobán)
17,50 € személyenként/éjszakánként
Új épület
Egyszemélyes/Kétszemélyes szoba (saját fürdőszobával)
20,00 € személyenként/éjszakánként
Új épület
Nagy szoba
(saját fürdőszoba, 4 fő részére alkalmas helység)
50,00 € éjszakánként
Szoba pároknak, mint hosszútávú vendégek
(csak előzetes megegyezés alapján)
7,50 € személyenként/éjszakánként
5,00 € személyenként/éjszakánként
ÉtkezésReggeli 2,00 € — Ebéd € 4,00 € — Vacsora: 4,00 €

Bejelentkezés

Amennyiben az EC-ben szeretnél megszállni, kérlek ezt az igényedet mindig jelezd a join@europe-center.org e-mail címen; előfordulhat, hogy a szobák már más vendégek, mint például tanítók, családok vagy betegek számára vannak lefoglalva.

Egy nagyobb rendezvényen való résztvétel esetén, kérjük tölts ki egy bejelentkezési űrlapot, amit a rendezvény naptárba bejegyzett eseményre kattintva érhetsz el.

Ha szeretnéd az EC-t szakértelmeddel vagy munkáddal támogatni, akkor jelentkezz a helpers@europe-center.org email-n keresztül.

A nyári kurzusra való korai jelentkezés esetén lehetőség van egyedi kedvezvény (early Birds) igénybevételéhez, ami a kurzus előtt pár héttel a nyári kurzus weboldalán látható.

Mindenki segít!

Kérjük, gondolj arra, hogy az EC nem egy hotel. Rá vagyunk utalva arra, hogy minden vendég legalább egy óra, vagy legalábbis egy kis önkéntes munkát elvégezzen. Csak kérdezz minket, hogy milyen munka elvégzésére van szükség.

A konyhában minden étkezés előtt két órával segíthetsz az előkészítési munkákban vagy zöldségpucolásban. A négy épületünk valamelyikében mindig van mit takarítani – az épp aktuális “önkiszolgáló” Mini-Job-okat az épületekben található információs táblán olvashatod. Aki inkább a friss levegőn szeretne segíteni, keressen meg egy bentlakót. Mindig van mit tenni – a virágültetéstől kezdve a hótakarításon át – a móka garantált!

Szálláslehetőségek Immenstadtban

Néha ésszerű, közvetlen Immenstadtban megszállni, és naponta felautózni vagy felbuszozni az Európa Központba. Szükség esetén szívesen összehozzuk érdeklődőket azokkal az immenstadti szanghatagokkal, akik szállást kínálnak. Érdeklődni az join@europe-center.org email címen lehet.

Sok hotel, hétvégi ház és panzió taláható Immenstadtban, vagy akár még közelebb Bühlben. A hotel Rothenfels az EC szomszédságában taláható, de sok panzió akár még közelebb Bühlben is fellelhető. Mind immenstadti mind pedig bühli szabad szálláslehetöségeket a www.immenstadt.de címen a szálláskeresőben találhattók.

Kedved támadt az EC-hez? Akkor jelentkezz bátran email-en keresztül!

Rendezvények

A rendezvénynaptár segít eligazodni az Európa Központ rendezvényei között, mind az új érdeklődők, mind pedig a régi gyakorlók számára.
Bővebben…

Kapcsolat

Látogatást tervezel az EC-be , vagy segíteni szertnél nekünk, vagy esetleg itt felejtettél valamit mikor itt jártál? Jelezz felénk!
Bővebben…

Ideutazás

Autóval, vonattal, busszal vagy repülővel? Mi mutatjuk az utat az Európa Központhoz!
Bővebben…