Gyémánt Út tanítók találkozója

Mint minden évben, a Gyémánt Út tanítók a világ minden pontjáról eljöttek az Európa Központba egy hosszú hétvégi kicserélődésre.

Lama Ole több mint 150 barátot kért fel, hogy a nevében tanítsák a buddhizmust. Ők évtizedek vagy évek óta a tanítványai, és teljesen különböző kulturális háttérrel rendelkeznek. Ez alkalommal főként Olaszországból, Németországból, Svájcból, Ausztriából, Lengyelországból, Dániából, Ukrajnából, Magyarországról, Belarusz Köztársaságból, Nagy-Britaniából, Csehországból, Szlovákiából érkeztek. A Gyémánt Út Buddhizmust éríntő témákban folytatott eszmecsere mellett sok idő maradt a viccelődésre, nevetgélésre, információ felfrissítésére egymás életéről, de végül, nem utolsó sorban, példát mutatva az Európa Központ vendégeinek és lakóinak, kitakarítottak és főztek minden jelenlévő számára.

Egyébként tudtad, hogy minden szombat este az EC-ben tanítás van egy vagy több Gyémánt Út tanítóval, vagy éppen egész hétvégén tanításokat hallgathatunk? Kérünk, hogy csatlakozz, amikor csak szeretnél.