Segítség az EC-ben

Az Európa Központ egy csodálatos példa arra, hogy mit lehet idealizmussal, barátsággal, önkéntes munkán keresztül – mindenek felett sok jókedvvel és örömmel – elérni!

Az EC nem csak a nemzetközi nyári kurzus alatt, hanem teljes évben számít minden ott lévő barát segítségére. Így az „Én“-ből, „Mi“ lesz, ami lendületet ad a különböző projekteknek és lépésről lépésre megszünteti az elválasztást. Itt egy áttekintést találsz arról, hogyan tudod bevetni a tehetséged és a szenvedélyed az EC-ben minden lény javára.

Örömteli erőfeszítés minden lény javára

Az egyéni lehetőségekhez mérten, különböző módon van lehetőség az Európa Központ támogatására:

Akár az épületben, vagy kint a területen, akár fizikai erőfeszítéssel vagy ügyességgel, szépérzékkel és jó szervezőkészséggel, – a különböző csoportok feladatai megfelelő lehetőséget biztosítanak minden érdeklődő számára.

Mire van szükség ahhoz, hogy az Európai Központ működjön? A látogatás során nagyszerű legalább 1 órányi közösségi munkát elvállalni. Ez egyrészről biztosítja a központ napi működését, másrészről hozzájárul ahhoz, hogy mindenki otthon érezze magát; az ember egy személyben vendég és vendéglátó is. “Welcome Home” a mottó, amit mindenki saját hozzájárulásával megerősít.

Hogyan tudok ténylegesen segíteni?

Otthonról a helpers@europe-center.org email címre írva tudsz jelentkezni, ezzel segítve a csoportokat az előlre tervezésben.

Mikor megérkezel, nézd meg a nagy fekete táblát a bejáratnál, ahol azon tevékenységek listáját találod, amik elvégzésre várnak, vagy egyszerűen kérdezz meg egy ottlévőt.

Az EC takarító-, konyha-, és Outdoor csapata mindig örül a segítségnek!

Szeretnél jönni és segíteni hosszabb távon? Nagyszerű! További információt kaphatsz itt, ha hosszútávú vendégként szeretni az EC-ben tartózkodni

Kedved támadt az EC-hez? Akkor jelentkezz bátran email-en keresztül!

Támogatóvá válni

Az EC finanszírozása a világ minden tályáról érkező adományozókon és támogatókon keresztül történik. Pontosan hogyan lesz valaki “WeGrowEC” tag?
Bővebben…

Nyári kurzus

Minden évben a világ minden tájáról buddhisták ezrei érkeznek az Európa Központba, hogy együtt meditálhassanak és tanításokat hallgathassanak.
Bővebben…

Kívánság lista

Egy lista arról, amire itt az EC-ben a leginkább szükségünk lenne – adományozás a polctól a merevlemezig!
Bővebben…